Aanmelden

U kunt uw kind het gehele jaar aanmelden. Wij raden u echter aan om uw kind direct aan te melden als hij of zij 3 jaar is geworden.

Kennismakingsgesprek
Het eerste contact met u als nieuwe ouder vindt plaats tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij uitgebreide informatie over onze school en is er volop ruimte voor uw vragen. Ook zal de ontwikkeling van het kind besproken worden.

Als u uw kind bij ons aanmeldt, wordt hij of zij ongeveer 5 weken voor de vierde verjaardag uitgenodigd voor vijf proefdagdelen om zo te kunnen wennen. De school neemt hiervoor contact met u op en bespreekt met u deze wenmomenten. Als uw kind 4 jaar is, wordt het officieel leerling van onze school.

Maximaal aantal leerlingen bereikt
Onze groepen 2, 3, 4 en 5 hebben dit schooljaar het maximale aantal leerlingen bereikt en zijn daardoor vol. Voor het komende schooljaar (2024-2025) geldt dit voor de groepen 1, 2, 3 en 6.

U kunt een kennismakingsgesprek aanvragen door te bellen met: 036 535 3033 of te mailen naar: administratie@palet.asg.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier
Wilt u uw kind aanmelden? Hier vindt u het aanmeldformulier.