Ons onderwijs

De wereld van morgen is digitaal, uitdagender, flexibeler en opbrengstgerichter. En om er voor te zorgen dat uw kind zich staande kan houden in die wereld van morgen, bieden wij op onze school Onderwijs van de 21ste eeuw aan. We integreren de digitale wereld in onze lessen. Zo is er ruimte voor de behoeften en talenten van onze leerlingen en behalen we samen de beste resultaten.

We versterken het leerproces van onze leerlingen door onder andere te werken aan persoonlijke leerdoelen (gepersonaliseerd leren), workshops op niveau aan te bieden en talentontwikkeling. Leerlingen zijn daardoor actiever, gemotiveerder en gebruiken de lestijden effectiever.
Daarnaast zoeken we verbinding met onze omgeving. Wij zijn een school met goede resultaten, een energiek team en een eigentijdse aanpak.

Onderwijs +Jij
Wij denken dat ieder kind nieuwsgierig is en dat ieder kind wil leren. Dat noemen wij bij het Palet Onderwijs +Jij. Zo leren we kinderen te functioneren in de wereld van morgen. Onderwijs +Jij legt de nadruk op de ontwikkeling van individuele talenten van leerlingen en medewerkers.